Home Media

Media

Røa Media er klubbens frivillige apparat. Gruppens hovedoppgave er å legge forholdene best mulig til rette for media på klubbens hjemmekamper og ellers.

Vedlagt generell informasjon:

Akkreditering:

Send en akkrediteringsforespørsel til dynamitegirls@roail.no eller kontakt medieansvarlig Tom Inge Egedahl  på 915 83 691. Akkreditering skal være Røa i hende minst tre timer før kampstart.

Foto:

Fotografer kan oppholde seg i fotosonen bak begge mål og opp til hjørnet av 16-meteren på begge sider av banen. Det er ikke anledning til å bevege seg mellom fotosonene underveis i kampen, ref, reglement fra NFF. Dersom redaksjoner ønsker å få tilsendt bilder av spillere/Røas kamper kan man rette en henvendelse til Røas mediesjef  William Myhre 966 75 248 media.rfe@gmail.com  eller kontakte Røa Media på dynamitegirls@roail.no. Da ettersender vi bilder innen tre timer etter kampslutt som media og andre klubber kan benytte vederlagsfritt mot kreditering: Røa Media/William Myhre.

Rettighetshaver:

NRK har rettigheter i Toppserien og alltid fortrinn på intervjuobjekter både før og etter kampene. I cupen og Europacupen gjelder samme prinsipp mot rettighetshaver, men dette er ikke NRK.