Home Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Sponsor Råutgave Røa

 OBOS GENERALSPONSOR – Røa Dynamite Girls

OBOS er Norges største boligbyggelag og boligforvalter, en av Nordens største boligbyggere og et samvirkeforetak som er eid av medlemmene. Ved utgangen av 2017 hadde OBOS 435 451 medlemmer – det høyeste antallet noen gang.

OBOS kan mer enn bare bolig. I OBOS er verdiskapning å utøve samfunnsansvar, skape merverdi for medlemmene og oppnå lønnsom vekst over tid.

Vi i OBOS brenner for gode bo- og oppvekstmiljøer og har klima og miljø som en av våre store hjertesaker. Derfor bruker vi tid, penger og krefter på å bidra selv, i tillegg til å støtte andre som jobber for det samme.

 Logo NY payoff CMYK_Black EVO HOVEDSPONSOR – Røa Dynamite Girls

EVO har helt siden starten (2010) siktet mot å være best på styrke- og kondisjonstrening. Alle mennesker, i alle aldre og samfunnslag, trenger styrketrening. Det er et av de beste tiltakene man kan gjøre for å sikre et godt og langt liv.

EVO tilbyr effektiv styrketrening med topp-moderne utstyr i flotte omgivelser, og alle er velkommen til våre sentre – enten du har trent i årevis eller du aldri har løftet en vektstang i hele ditt liv. EVOs stall av dyktige PT-er står også klare med råd og hjelp til alle som ønsker det.

Hos EVO får tilgang til 34 sentre over hele landet til samme pris.

EVO Røa ligger i 2 etasje på Røa Senter. Med lange åpningstider, 05-24 alle dager, er fleksibiliteten for trening stor. I tillegg til dyktige personlig trenere som gir deg muligheten til en bedre og mer effektiv treningshverdag.

Røa Dynamite Girls ser frem mot god og effektiv EVO trening.

                   eeeeeee HOVEDSPONSOR – Røa Dynamite Girls

Diadora er det raskest voksende sportsutstyrsmerket i Norge.Diadora startet sin satsning på fotball i 1978, og har siden blitt det foretrukne merket for stadig flere fotballklubber.

Diadoras satsing har i lang tid vært hovedsaklig i Italia, der store navn som Roberto Baggio og Marco van Basten har hatt Diadora-avtaler og der Diadora blir stadig sterkere, men i senere tid har de beveget seg utenfor Italia til Hannover 96, Strømsgodset, Viking og, ja, Røa.

Vi er glade for samarbeidet med Diadora, og satser på et samarbeid som fører til gull.

Samarbeidspartnere Toppserien

OBOS Sponsor

NT_logo_stående_RGB_pos

coop-pms-295

 

synsam_logo_500x144_preview


thon-hotel-logo


SelectVåre klubb 100
medlemmer

joihb

RøhneSelmer Røa fikser det meste til avtalt tid og pris. Her finner du et godt utvalg av nye biler og av brukt biler. I tillegg til å kunne kjøpe bil har de et veldig bra verksted. En effektiv og god jobb er vår hjørnestein, og en bilmekaniker fra RøhneSelmer Røa tar seg alltid stolthet i å gjøre best mulig jobb til kortest mulig tid og med færrest mulige ekstrautgifter. RøhneSelmer Røa er fortsatt et bilverksted som lever på ryktet sitt, og derfor handler det om å gjøre en god jobb for kunden. RøhneSelmer Røa gjør sitt beste slik at du skal trives som kunde. Kom innom idag for en hyggelig prat og god service. Åpningstider kundemottak/salg: mandag til fredag kl 07:00 – 17:00

KNUT LARSEN _2

Knut Larsen er en rørleggerbedrift fra Røa som satser på høy kvalitet og god service til våre kunder. Er du ute etter en rørlegger i Oslo vest til baderom, andre våtrom eller andre oppgaver, er vi lett tilgjengelige og tilbyr svært konkurransedyktige priser. Knut Larsen er en mesterbedrift, noe som markerer kvalitet og ansvar. En rørlegger med mesterbrev har tatt tilleggsutdannelse, men kan miste mesterstatus som rørlegger om den forsømmer sitt yrke. Derfor kan vi garantere at en rørlegger fra Knut Larsen leverer topp kvalitet til baderom, våtrom, rehabilitering, vannbåren varme og så videre. Det er i vår interesse at dine interesser ivaretas. Knut Larsen rørleggere har lang  erfaring med totalentreprise i hele Oslo. Totalentreprise betyr at du bare   trenger å forholde deg til oss i store byggeoperasjoner eller rehabiliteringsjobber. Vi velger ut de andre håndverkere og leverandører som vi kjenner til i Oslo og omegn. Disse velges fordi de leverer best kvalitet uten å gå over avtalt pris. Knut Larsen mesterrørlegger har et godt nettverk innen de forskjellige håndverkerne, og velger bare de beste. Derfor er det trygt å velge oss til totalentreprise.Ta kontakt med oss dersom du holder til i Oslo eller omegn og trenger en rørlegger! Vi tar en uforpliktende samtale og en befaring slik at vi kan anslå de beste og mest hensiktsmessige løsninger til baderom, totalenteprise, rehabilitering eller hva du måtte ønske.
www.knutlarsen.no

røael

Røa Elektriske ble etablert 1. august 2001 med tele- og elektroinstallasjon som kjernevirksomhet. Vi har kontorer og kundemottak i Aslakveien 14 B i Røa Næringspark. Det er inngangen   nærmest Ostadalsveien.De gjør små og store installasjoner, i bedrifter og hos private. De leverer elektro, tele og dataprodukter og løsninger.De gjør Brannforebyggende elkontroll (“Elsjekk”) (NEK405-2) i bolig til   fastpris. De fleste forsikringsselskap gir rabatt i premien for godkjente   kontroller.De tilbyr feilsøking av varmekabler i gulv. Det vil si at vi som regel kan utbedre kabelen, uten å ødelegge mer enn noen få fliser.De tilbyr også PC-hjelp, hjelp til lyd og bildeoppkoplinger og et stort utvalg av spesialiserte tjenester innenfor elektriske installasjoner. Utbedring av elvarme i gulv / Varmepumper / Termografering / Elsjekk Brannforebyggende el-kontroll (NEK405-2) / Lys og varmeinstallasjoner.For bedrifter, sameier og borettslag tilbyr vi tilpassede rammeavtaler med Internkontroll og Termografering.
 download Redd Barna, Røa Dynamite Girls og Røa IL Fotball har inngått en samarbeidsavtale med målsetning om å gjøre hverdagen for alle fotballspillere i Røa tryggere. Les mer om avtalen her 

REMA 1000 logo Farge 2

Rema 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Hos Rema Vækerøveien finner du et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene. Følg de gjerne på Facebook for å vite om siste nytt

Klinikk for Alle

Klinikk for Alle Røa. Klinikk For Alle er Norges største tverrfaglige kjede på behandling av nerve, muskel og skjelettplager.

Hos Klinikk for Alle kan du være trygg på at du blir hørt og at dine behov og ønsker står i fokus. På Røa har de kiropraktorer, fysioterapeuter, balansefysioterapeut og osteopater som jobber tett sammen for å få deg frisk, raskest mulig.

Medlemmer av Røa Fotball Elite og Røa IL betaler ved førstegangskonsultasjon hos kiropraktor 470,-. Ordinær pris er 650,-. Klinikk for Alle på Røa holder til i flotte nyoppussede lokaler i Griniveien 10, midt i Røakrysset.

Ønsker du å vite mer om Klinikk for Alle på Røa så kan du trykke her

Røa-Gullsmedforretning

Røa Gullsmedforretning er lokalisert sentralt på Røa og er en kjent butikk for alle som heier på Dynamite Girls.Foretaket leverer varer/tjenester innen anheng, armbånd, gull, gull- og sølvvarer, ringer, smykker, og sølv.(lenken er til en omtale i IN magasinet)
 dddcdcd Feinschmecker er en restaurant som eies og drives av en av Norges beste kokker Lars Erik Underthun. De har 1991 til 2012 hatt en Michelinstjerne.Feinschmecker har i alle år vært en trofast støttespiller av Røa Fotball Elite. Alle betalende tilskuere er med i trekningen av en middag for to hos denne fantastiske restaurantenVil du vite litt mer se her
roa-senter-logo

Røa senter her finner du over 20 spennende forretninger, deriblant Norges beste Meny-butikk, byens største gave- og interiørbutikk (Annen Etage), Norges første Skin Tonic Parfymeri, Vinmonopol med selvbetjening og apotek for å nevne noe.I tillegg til kaffe og noe deilig å bite i, kan du også benytte deg av senterets trådløse nettverk som har dekning på hele senteret. Sist men ikke minst, finner du nå POSTEN hos oss, i våre lokaler på gateplan.
 Personskadeforbundet oslo_logo
Personskadeforbundet LTN  avd Oslo er en organisasjon for alle som har fått livet endret på grunn av skade. Å bli skadet setter deg i en situasjon ingen kan forberede seg på. Plutselig er ord som rehabilitering, nav og erstatning er en del av dagligtalen, og man skal forholde seg til mye nytt både som enkeltmenneske men også som pårørende. Våre medlemmer har vært der før, og vi vet hvordan systemet virker.

Organisasjonen ble stiftet i 1984 under navnet Landsforeningen for trafikkskadde i Norge av familier som hadde fått livet forandret på grunn av trafikkulykker. 08.05 2012 ble navnet endret til Personskadeforbundet LTN for å vise at foreningen var til for alle, uansett skadetype. Selv om inngangpunktet er forskjellig, møter man de samme problemstillingene. Personskadeforbundet LTN vet at kunnskap er nøkkelen i et uoversiktlig system. Våre medlemmer har erfaringen, og vi har rådgivere innen feltene Nav, rehabilitering og erstatning.

Oslo fylkeslag ble stiftet 1 januar 1989, vi jobber opp mot medlemmene. Har div kurs og mange aktiviteter som passer for alle.

 

1140_logo

Dotkam AS, tidligere Røasalongen har eksistert på Røa siden 1962 og er en dame og herresalong.Eier Anette Jahr begynte i Røasalongen i 1986 og overtok salongen i 2004.De holder til midt i Røa krysset og tilbyr det meste innen hårbehandling og hårpleie. Salongen har Colormaster og Kerastasemaster sertifikat.På fargesiden samarbeider vi med Goldwell, og tilbyr et bredt utvalg av fargebehandlinger, blandt annet den verdenspatenterte Elumen (sertifisert “grønn” fargebehandling).Dotkam er både dame og herresalong.Kom innom for en hyggelig prat. Uansett behov vil vi hjele det med å finne den beste løsning.
 Logo_PeppesPizza1 Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med over 2.500 ansatte. Vi er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.Peppes Pizza er markedsleder i såvel restaurant- som leveringssegmentet, og har bygget opp en solid merkevarestatus gjennom 35 år.Peppes Pizza på Røa er stolt sponsor av Røa Dynamite Girls.

roagjerd

Røa Gjerdefabrikk en av Østlandets største aktør på områdesikring med våre 27 ansatte og en omsetning årlig mellom 30-40 millioner.1985 kjøpte Arne Austad fra Austad port- og gjerde bedriften. Siden den dag har Røa Gjerdefabrikk vokst stort, fått mange trofaste ansatte, fjøset på Woxen gård og nesten hele Østlandsområdet som sitt territorium.
  Explendo tilbyr i samarbeid med alle lag og foreninger, nyttige og lettsolgte produkter som trengs i alle hjem. Alle produkter selges gjennom de enkelte lag og foreninger sin egen tilpassete nettbutikk og som kjøper står du står fritt til å velge ett eller flere av produktene.

Røa Tannhelse

Røa Tannhelse består av tre tannleger, tannpleier, to tannhelsesekretærer.Røa Tannhelse har 75 års tannerfaring, bred kompetanse og solid godt håndverkSlagordet til Røa Tannhelse er: Vi bryr oss og vi er tilgjengelighet for alleRøa Tannhelse har entusiasme for tenner og fotball på RøaTannlegene Brynjar B Kvamme, Knut Johan Bere og Bjørn Einar Dahl ønsker deg velkommen. Du finner dem i Samfunnshus Vest midt på Røa.

22525255
post@roatannhelse.no
Samfunnshus Vest
Tore Hals Mejdellsvei 8, 0751 Oslo

   Betongelementforeningen organiserer 130 bedriftersom driver industriell bygging av alle typer bygg, anlegg, veier og broer. Dette omfatter Betongelementfabrikker, entreprenører, rådgivende ingeniører, leverandører av roboter og software og andre leverandører av software og utstyr.

logo54

Ictsolutions. Selskapet ble startet i 2011 av Nils Erik Andersson med en visjon om å bli ledende leverandør av IT-tjenester til små og mellomstore bedrifter med lokasjon i Oslo og Akershus. Ictsolutions har utviklet hjemmesiden til Dynamite Girls.Selskapet leverer skybaserte tjenester med en tanke om at enkelt er oftest best og mest kostnadseffektiv.IT og kommunikasjonsløsninger for din bedrift.
 Unknown-11 Eventservice har i over 15 år arrangert fotballreiser til England og Spania for privatreisende og firmagrupper. Vi er fire medarbeidere og holder til i Oslo. Firmaet vokser stadig og vi sender flere og flere på fotballreiser hvert år.

Eventservice er medlem av og stiller bankgaranti til Reisegarantifondet. Garantiordningen er lovpålagt og en trygghet for deg som reisende.

Weltz

Weltz Prosjektledelse tilbyr tjenester innen nybygg, ombygging og rehabilitering og de tilbyr ulike tjenester innen alle faser av byggeprosessen.
– Prosjekt- og byggeledelse
– Prosjekteringsledelse
– Kalkyler og budsjettering
– Kvalitetsikring
– Tilstandsrapport
– Uavhenig kontroll
– Byggesak
– SHA/HMS
– Forvaltning, drift og vedlikehold
– Overtagelse og videre oppfølging
www.weltz.no