Home Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Røa Dynamite Girls er stolte av å presentere sine samarbeidspartnere. Trykk på logo eller overskrift for å lese mer om dem.

Vår generalsponsor

Bayerngas_Norge

Bayerngas Norge ble etablert i 2006, og er et av de raskest voksende oljeselskapene i Norge. Akkurat som Røa Dynamite Girls er Bayerngas ambisiøse innenfor sitt fagfelt, åpne for kreativitet og nytenkning, og sett på som et “annerledes” gasselskap.Selskapet har 10 nasjonaliteter representert blant sine 70 ansatte, og er et bevis på at flinke folk med forskjellig bakgrunn er et glimrende utgangspunkt for suksess. Røa Dynamite Girls er stolte samarbeidspartner med Bayerngas. Bayerngas holder til ved Lilleaker ikke langt fra Røa i Oslo vest.

Våre hovedsponsorer

 Logo NY payoff CMYK_Gradient EVO EVO ble startet opp i 2010 og har på fem år etablert 33 sentre over hele landet.Mens nesten alle andre aktører tilbyr gruppetreninger, ønsker EVO å være den som setter individet og den individuelle treningen i høysete. Med fokus på individet har EVO stor tro på en raskere fremgangen for hver enkelt. Hos EVO kan du trene helt personlig, og gjøre din greie!

EVO Røa ligger i 2. etasje på Røa Senter. Med lange åpningstider og trening 365 dager i året er fleksibiliteten for trening stor. Dørene åpner klokken 05.00 og de stenger først klokken 24.00.Med syv personlige trener har du stor mulighet til å ta steg i din treningshverdag. Ved deres veiledning og råd så kan du få en ny treningshverdag.Røa

Dynamite Girls ser frem i mot god EVO trening.

                                           diadora Diadora er det raskest voksende sportsutstyrsmerket i Norge.Diadora startet sin satsning på fotball i 1978, og har siden blitt det foretrukne merket for stadig flere fotballklubber.

Diadoras satsing har i lang tid vært hovedsaklig i Italia, der store navn som Roberto Baggio og Marco van Basten har hatt Diadora-avtaler og der Diadora blir stadig sterkere, men i senere tid har de beveget seg utenfor Italia til Hannover 96, Strømsgodset, Viking og, ja, Røa.

Vi er glade for samarbeidet med Diadora, og satser på et samarbeid som fører til gull.

Våre klubb 100 medlemmer

rohneselmer2

RøhneSelmer Røa fikser det meste til avtalt tid og pris. Her finner du et godt utvalg av nye biler og av brukt biler. I tillegg til å kunne kjøpe bil har de et veldig bra verksted. En effektiv og god jobb er vår hjørnestein, og en bilmekaniker fra RøhneSelmer Røa tar seg alltid stolthet i å gjøre best mulig jobb til kortest mulig tid og med færrest mulige ekstrautgifter. RøhneSelmer Røa er fortsatt et bilverksted som lever på ryktet sitt, og derfor handler det om å gjøre en god jobb for kunden. RøhneSelmer Røa gjør sitt beste slik at du skal trives som kunde. Kom innom idag for en hyggelig prat og god service. Åpningstider kundemottak/salg: mandag til fredag kl 07:00 – 17:00

KNUT LARSEN _2

Knut Larsen er en rørleggerbedrift fra Røa som satser på høy kvalitet og god service til våre kunder. Er du ute etter en rørlegger i Oslo vest til baderom, andre våtrom eller andre oppgaver, er vi lett tilgjengelige og tilbyr svært konkurransedyktige priser. Knut Larsen er en mesterbedrift, noe som markerer kvalitet og ansvar. En rørlegger med mesterbrev har tatt tilleggsutdannelse, men kan miste mesterstatus som rørlegger om den forsømmer sitt yrke. Derfor kan vi garantere at en rørlegger fra Knut Larsen leverer topp kvalitet til baderom, våtrom, rehabilitering, vannbåren varme og så videre. Det er i vår interesse at dine interesser ivaretas.Knut Larsen rørleggere har lang   erfaring med totalentreprise i hele Oslo. Totalentreprise betyr at du bare   trenger å forholde deg til oss i store byggeoperasjoner eller rehabiliteringsjobber. Vi velger ut de andre håndverkere og leverandører som vi kjenner til i Oslo og omegn. Disse velges fordi de leverer best kvalitet uten å gå over avtalt pris. Knut Larsen mesterrørlegger har et godt nettverk innen de forskjellige håndverkerne, og velger bare de beste. Derfor er det trygt å velge oss til totalentreprise.Ta kontakt med oss dersom du holder til i Oslo eller omegn og trenger en rørlegger! Vi tar en uforpliktende samtale og en befaring slik at vi kan anslå de beste og mest hensiktsmessige løsninger til baderom, totalenteprise, rehabilitering eller hva du måtte ønske.
www.knutlarsen.no

røael

Røa Elektriske ble etablert 1. august 2001 med tele- og elektroinstallasjon som kjernevirksomhet. Vi har kontorer og kundemottak i Aslakveien 14 B i Røa Næringspark. Det er inngangen   nærmest Ostadalsveien.De gjør små og store installasjoner, i bedrifter og hos private. De leverer elektro, tele og dataprodukter og løsninger.De gjør Brannforebyggende elkontroll (“Elsjekk”) (NEK405-2) i bolig til   fastpris. De fleste forsikringsselskap gir rabatt i premien for godkjente   kontroller.De tilbyr feilsøking av varmekabler i gulv. Det vil si at vi som regel kan utbedre kabelen, uten å ødelegge mer enn noen få fliser.De tilbyr også PC-hjelp, hjelp til lyd og bildeoppkoplinger og et stort utvalg av spesialiserte tjenester innenfor elektriske installasjoner. Utbedring av elvarme i gulv / Varmepumper / Termografering / Elsjekk Brannforebyggende el-kontroll (NEK405-2) / Lys og varmeinstallasjoner.For bedrifter, sameier og borettslag tilbyr vi tilpassede rammeavtaler med Internkontroll og Termografering.

eie

Eie Eiendom, Røa kontoret ble startet i 1988 av Eiendomsmegler Trygve Swartling. Vi ble med i Eie fra starten av i 2006, og kontoret var Eie sitt mestomsettende i 2013. Eie, Røa har erfarne eiendomsmeglere med lang fartstid i denne bydelen.Vi jobber hardt for at ditt boligsalg skal være en positiv opplevelse; praktisk, økonomisk og juridisk. Vi driver med skikkelig   eiendomsmegling, derfor velger stadig flere oss. Vi er markedsleder i bydel Vestre Aker og har til enhvertid flere boliger for salg.Vi har også mange registrerte kunder som matches mot den eiendommen du ønsker å selge. Du er velkommen til å ta kontakt med en av våre flinke eiendomsmeglere for avtale om en verdivurdering eller tilbud på salg av din bolig.Tlf:2251 1111 Mail: roa@eie.no

REMA 1000 logo Farge 2

Rema 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Hos Rema Vækerøveien finner du et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene. Følg de gjerne på Facebook for å vite om siste nytt

Klinikk for Alle

Klinikk for Alle Røa. Klinikk For Alle er Norges største tverrfaglige kjede på behandling av nerve, muskel og skjelettplager.

Hos Klinikk for Alle kan du være trygg på at du blir hørt og at dine behov og ønsker står i fokus. På Røa har de kiropraktorer, fysioterapeuter, balansefysioterapeut og osteopater som jobber tett sammen for å få deg frisk, raskest mulig.

Medlemmer av Røa Fotball Elite og Røa IL betaler ved førstegangskonsultasjon hos kiropraktor 470,-. Ordinær pris er 650,-. Klinikk for Alle på Røa holder til i flotte nyoppussede lokaler i Griniveien 10, midt i Røakrysset.

Ønsker du å vite mer om Klinikk for Alle på Røa så kan du trykke her

roagull

Røa Gullsmedforretning er lokalisert sentralt på Røa og er en kjent butikk for alle som heier på Dynamite Girls.Foretaket leverer varer/tjenester innen anheng, armbånd, gull, gull- og sølvvarer, ringer, smykker, og sølv.(lenken er til en omtale i IN magasinet)

nordeng

Nordeng startet skreddervirksomhet på Røa tilbake i 1946 og er en av få bedrifter som fortsatt er etablert i området.Alle på Røa kjenner til butikken som selger klær til både dame, herre og til barn. Butikken er et landemerke på Røa og en trofast sponsor til Røa Dynamite Girls.

feinschmecker

Feinschmecker er en restaurant som eies og drives av en av Norges beste kokker Lars Erik Underthun. De har 1991 til 2012 hatt en Michelinstjerne.Feinschmecker har i alle år vært en trofast støttespiller av Røa Fotball Elite. Alle betalende tilskuere er med i trekningen av en middag for to hos denne fantastiske restaurantenVil du vite litt mer se her

roasenter

Røa senter her finner du over 20 spennende forretninger, deriblant Norges beste Meny-butikk, byens største gave- og interiørbutikk (Annen Etage), Norges første Skin Tonic Parfymeri, Vinmonopol med selvbetjening og apotek for å nevne noe.I tillegg til kaffe og noe deilig å bite i, kan du også benytte deg av senterets trådløse nettverk som har dekning på hele senteret. Sist men ikke minst, finner du nå POSTEN hos oss, i våre lokaler på gateplan.

dotkam

Dotkam AS, tidligere Røasalongen har eksistert på Røa siden 1962 og er en dame og herresalong.Eier Anette Jahr begynte i Røasalongen i 1986 og overtok salongen i 2004.De holder til midt i Røa krysset og tilbyr det meste innen hårbehandling og hårpleie. Salongen har Colormaster og Kerastasemaster sertifikat.På fargesiden samarbeider vi med Goldwell, og tilbyr et bredt utvalg av fargebehandlinger, blandt annet den verdenspatenterte Elumen (sertifisert “grønn” fargebehandling).Dotkam er både dame og herresalong.Kom innom for en hyggelig prat. Uansett behov vil vi hjele det med å finne den beste løsning.

peppes

Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med over 2.500 ansatte. Vi er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.Peppes Pizza er markedsleder i såvel restaurant- som leveringssegmentet, og har bygget opp en solid merkevarestatus gjennom 35 år.Peppes Pizza på Røa er stolt sponsor av Røa Dynamite Girls.

roagjerd

Røa Gjerdefabrikk en av Østlandets største aktør på områdesikring med våre 27 ansatte og en omsetning årlig mellom 30-40 millioner.1985 kjøpte Arne Austad fra Austad port- og gjerde bedriften. Siden den dag har Røa Gjerdefabrikk vokst stort, fått mange trofaste ansatte, fjøset på Woxen gård og nesten hele Østlandsområdet som sitt territorium.

norsol

Norsol ble etablert i 1983 av dagens eier, og produktspekteret er en videreføring av de berømte ”Høyang-markisene”. Kompetansen på solskjerming er helt tilbake fra 1973.NORSOL er i dag en av landets ledende solskjermingsbedrifter med hovedvekt på ferdigprodukter. All produksjon foregår på egen fabrikk.

Røa Tannhelse

Røa Tannhelse består av tre tannleger, tannpleier, to tannhelsesekretærer.Røa Tannhelse har 75 års tannerfaring, bred kompetanse og solid godt håndverkSlagordet til Røa Tannhelse er: Vi bryr oss og vi er tilgjengelighet for alleRøa Tannhelse har entusiasme for tenner og fotball på RøaTannlegene Brynjar B Kvamme, Knut Johan Bere og Bjørn Einar Dahl ønsker deg velkommen. Du finner dem i Samfunnshus Vest midt på Røa.22525255
post@roatannhelse.no
Samfunnshus Vest
Tore Hals Mejdellsvei 8, 0751 Oslo

logo54

Ictsolutions. Selskapet ble startet i 2011 av Nils Erik Andersson med en visjon om å bli ledende leverandør av IT-tjenester til små og mellomstore bedrifter med lokasjon i Oslo og Akershus. Ictsolutions har utviklet hjemmesiden til Dynamite Girls.Selskapet leverer skybaserte tjenester med en tanke om at enkelt er oftest best og mest kostnadseffektiv.IT og kommunikasjonsløsninger for din bedrift.

klubbhjerte

Safe 4 har etablert www.klubbhjerte.no og utviklet trygghetsappen Safe4meÅrets toppnyhet for deg som ønsker å støtte klubben nærmest ditt hjertet er her! Ved å handle trygghetsappen Safe4me går 20% til din klubb/ forening. Foruten at du støtter klubben i ditt hjerte, så gir du trygghet og sikkerhet for både deg og din familie.Trygghetsappen   gir deg: – Nødalarm på din mobil – Alarm med GPS posisjon – 24/7 Alarmstasjon – Gratis bistand – Navigere til sykehus og apotek

Weltz

Weltz Prosjektledelse tilbyr tjenester innen nybygg, ombygging og rehabilitering og de tilbyr ulike tjenester innen alle faser av byggeprosessen.
– Prosjekt- og byggeledelse
– Prosjekteringsledelse
– Kalkyler og budsjettering
– Kvalitetsikring
– Tilstandsrapport
– Uavhenig kontroll
– Byggesak
– SHA/HMS
– Forvaltning, drift og vedlikehold
– Overtagelse og videre oppfølging
www.weltz.no

isofiber

Norsk Celluloseisolasjon. I mer enn 25 år har de produsert ISOFIBER isolasjon og forsynt det norske marked med et alternativt isolasjonsmateriale med helt spesielle egenskaper.ISOFIBER isolasjon er blitt et begrep innen husbygging når helse-, miljø-, og isoleringsegenskaper settes i fokus.«Celluloseisolasjon» er et fellesbegrep som omfatter isolasjons-materialer laget av avispapir, eller trefiber.Celluloseisolasjon har på samme måte som treverk evnen til å ta opp, lagre, og gi fra seg fuktighet. Isolasjonen «puster» og regulerer fuktigheten i konstruksjoner og i selve huset på samme måte som i et laftet tømmerhus.Denne egenskapen gjør det forsvarlig å bygge uten damptett plastfolie på innsiden av isolasjonen.Bygg «pustende hus» med bedre inneklima for alle.Norsk Celluloseisolasjon AS har nå fått enerett til import og salg av ISOCELL isolasjon i Norge.ISOCELL celluloseisolasjon er laget av avispapir som ISOFIBER isolasjon, men produseres i den nyeste og mest moderne fabrikken i Europa. Fabrikken ligger i Tibro i Sverige.Isoleringsarbeidet utføres av vårt landsdekkende nett Installatører som er autorisert av oss.