Home Historie 2007

Historie 2007

Tilbake til 2006 Til kamparkiv 

Til kampoversikt for 2007-sesongen

Til 2008

 

2007: Best i Norge igjen

Siden NFF ikke stilte med medaljer, gjorde Røa det selv

Foran 2007-sesongen hadde Silje Vesterbekkmo dratt til Grand Bodø, og ble erstattet av Caroline Knutsen. Bettina Jevne kom også fra Asker til Røa foran sesongen. Kristine Edner var gravid, og gikk glipp av hele sesongen.

Med tanke på forrige gang Kristine Edner manglet en hel sesong, så ikke dette lovende ut. Men nå var Røa styrket siden den tid. Serien var preget av at Asker var tilbake i den øverste divisjonen, og hadde med rekordfart blitt utnevnt som favoritter sammen med Kolbotn.

Imidlertid viste det seg at Røa var bedre forberedt. Røa slo Arna-Bjørnar i Bergen klart, spilte uavgjort hjemme mot favorittene fra Asker,  rundspilte Trondheims-Ørn og slo Kolbotn. Et skår i gleden etter halvveis var at Røa tapte borte mot Amazon Grimstad. Et større skår kom i andre halvdel, der Røa på Føyka tapte 0-8 på en dag der alt gikk inn for hjemmelaget.

På tross av dette vant Røa mange kamper, og Asker, som hadde slurvet bort poeng tidligere, ble hektet av mot slutten. Da Kolbotn tapte mot Trondheims-Ørn borte mens Røa slo Kattem hjemme overlegent, var saken klar. Det vil si, NFF hadde ikke forutsett denne muligheten, og de hadde derfor ikke medaljene klare.

Røa valgte derfor å trykke gullmedaljer på draktene sine foran siste kamp, borte mot Kolbotn. Selve kampen mot Kolbotn hadde betydning for Røa, noe som dessverre ble reflektert i spillet. Røa ble seriemester med 1-5 i siste kamp.

I cupen gikk Røa til semifinalen, der vi tapte for Asker med ett mål.