Home Historie 2005

Historie 2005

Tilbake til 2004 Til kamparkiv 

Til kampoversikt for 2005-sesongen

Til 2006

 

2005: Nedtur

Linda Stadsøy var en av toppscorerne til Røa i 2005. Det hjalp imidlertid lite.

Egentlig var det ingen opplagt grunn til at det skulle variere så mye som det gjorde. Kristine Edner var ute med skade, men én spiller skulle det vel være mulig å erstatte? Røa hadde ikke mistet noen viktige spillere, og enda det ikke hadde kommet til noen, var da ikke laget som vant serien i 2004 godt nok?

Tydeligvis ikke. 2005 ble sesongen derpå for Røa. Der 2004-sesongen var preget av at Røa slo alle lag de måtte slå for å vinne, var 2005-sesongen langt fra like jevn. Delvis så det svært lovende ut, men i andre perioder kunne Røa tape stygt for både Asker og Kolbotn, og i tillegg tape, som eneste lag, for Kattem.

Med hele åtte tap ble det hele en relativt trist affære, og det endte i en beskjeden sjetteplass, bare en plass over debutsesongen. Imidlertid var det her aldri noen snakk om nedrykk heller, til det hadde Røa altfor mye kontroll.

I cupen tapte Røa med fire mål i semifinalen mot Asker, og tidligere resultater var langt fra overbevisende. I UEFA Women’s Cup ble det tap for islandske Valur, og da hjalp det lite at Røa slo det estiske og det finske laget overlegent.

2005-sesongen var en påminner til Røa om at ingenting kommer gratis.